Efkosilco DC-A10 - potravinářský 500g
Kód: 00.601.04Detailní popis produktu
Charakteristika:
- dobrá obsluha, snadné vyjmutí modelu z formy
- výjimečná tekutost a dobrá ovladatelnost, model se snadno vyjímá z formy
- odolnost proti stárnutí
- odolnost vůči vysokým teplotám (220 °C -250 °C)
- potravinářský a ekologický
- dobrá pevnost v tahu a odolnost proti roztržení
- vynikající uvolňování vzduchových bublin
- skoro nulové smrštění
- bez deformace
Použití:
Silikonový kaučuk řady Efkosilco DC-A10 se používá k výrobě forem k odlévání, potravinářských produktů (čokoláda, karamel a pod.), keramických a sádrových hmot , polyesterových a epoxidových pryskyřic, polyresinu, polyuretanu, vosku při výrobě svíček a podobně.
Vlastnosti:
Tepelná odolnost: 220 °C až 250 °C
Barva: transparentní (průsvitný)
Poměr se složkou B: 1:1 (100 g složky A a přidejte 100g složky B )
Doba zpracovatelnosti: <25°C: 20 až 40 minut
Doba vytvrzení: <25°C: 3-5 hodin <25°C nebo 20-30 minut <60°C (trouba, sušička, topení apod.)Tepelná odolnost:
Tvrdost v Shore A: 10 (měkký)
Pevnost v tahu (Mpa): >4,8
Pevnost v roztržení (kN/m): >15
Viskozita (po A / B smíšení): 2000± 1000
Smrštění: < 0,1%
Roztažnost: < 400%
Návod k obsluze
Krok 1: Připravte si dokonalý originální model a před zalití silikonem jej dokonale vyčistěte.
Krok 2: Vezměte 100 g části A a 100 g části B dokonale a rovnoměrně je promíchejte.
Zvažte obě části přesně. Pokud některá část nemá přesnou hmotnost, může to způsobit změnu tvrdosti nebo způsobit další problémy v kvalitě budoucí formy.
Rovnoměrně promíchejte část A a část B. V opačném případě bude silikonový kaučuk jen částečně ztuhlý a způsobí obtíže. A co víc, hotové formy budou mít krátkou životnost.
Krok 3: Zalijte model a nechejte vytvrdnout 3 až 5 hodin při teplotě nižší jak 25 st.C. nebo 20 až 30 minut při teplotě nižší jak 60 st.C. (například v troubě)
Skladovatelnost
Dvanáct měsíců při skladování v suchu a chladu a v původním obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Efkosilco model |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.